Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Fast vindue 4 ruder smal karm

Varenummer: PF0104

  • Sprosser og glaslister i aluminium
  • Danmarks hurtigste leveringstid - fra 4 uger
  • Energimærket
 
cm
cm
Obs!: Indtast karmmål (ikke hulmål)
Tegningen er vejledende og set udefra
Opmåling

Klik her og se hvordan du måler op til dine vinduer og døre

Kort beskrivelse

Unik løsning til dig Et fast vindue med 4 ruder og smal karm er hvad du finder her. Med dette nydelige vindue... Læs mere
Overfør dine valg fra seneste produkt – Nemt og hurtigt
Med et klik sørger vi for at overføre de vigtigste valg fra dit seneste produkt i kurven. På den måde kan du hurtigt gennemføre din bestilling, og sørge for at dine produkter matcher hinanden i materialevalg, farver mv.
Tilføj
Husk også at vælge tilbehør
Product Bottom Image

Fast vindue 4 ruder smal karm

Varenummer: PF0104

Unik løsning til dig

Et fast vindue med 4 ruder og smal karm er hvad du finder her. Med dette nydelige vindue får du et klassisk og traditionelt udseende, der defineres af de 2 krydsende sprosser, som også opdeler vinduet med 4 ruder. Ruderne sørger for et lindt lysindfald uanset om du monterer elementet i stuen, i køkkenet, i alrummet eller noget helt fjerde.

I vores smarte produktkonfigurator kan du designe din helt egen løsning ved at indtaste først dine karmmål – dernæst bliver du guidet i valg omkring materialetype, glasdesign, sprosser, farver og meget mere. Ønsker du at vide mere om et bestemt tilvalg, kan du med fordel klikke på spørgsmålstegnet ved billedet, der knytter sig til de enkelte valg og derefter læse mere om det pågældende tilvalg og dets funktion.

Mangler du inspiration? Opdag dine muligheder og udforsk fordelene ved at udskifte de gamle vinduer (eller døre) med nye. Læs mere her.

 
Grundpris 0,00 kr
Netrabat
Din pris 0,00 kr
stk.
Forventet levering:
Uge
  • Ingen straksbetaling
  • 10 års garanti
  • Indbrudssikker glasmontering
  • Overholder BR18-krav