Gavlvinduer

Leder du efter vinduer til din gavl? Så er du kommer til det helt rette sted. Hos Sparvinduer har vi sammensat et bredt sortiment af gavlvinduer, så du kan finde lige den type og det design, som passer ind hjemme hos dig.

Klik rundt her på siden, find dit favoritvindue, indtast dine mål, og bestil.

Populære gavlvinduer


Find dine gavl- og skråvinklede vinduer her

Hos Sparvinduer har du mange muligheder, når det kommer til gavlvinduer. Du kan vælge mellem skrå og firkantede vinduer, ligesom du kan vælge mellem både:

●       Fyrretræsvinduer

●       PVC-vinduer

●       Træ-/alu-vinduer

Lige meget hvilket design og hvilke materialer du vælger, tilbyder vi både at levere efter standardmål og specialmål. Det betyder, at du har muligheden for at bestille gavlvinduer, der passer helt perfekt til din bolig - hvad end du skal bruge et lille vinduer eller ét stort gavlvindue.

Hvorfor skal du vælge et gavlvindue?

Der er mange fordele ved at vælge et gavlvindue, og du kan derfor med fordel overveje, om denne form for vindue kan passe ind hjemme hos dig. Med et gavlvindue får du for eksempel et smukt lysindfald, der kan få din bolig til at synes både lysere og større.

 

Hertil kan gavlvinduer give en tung væg et lettere udtryk. Den ellers faste facade og gavl bliver nemlig brudt op at de skønne vinduer, der lukker helt naturligt lys ind. Dette vil være smukt for huset - både indenfor og ude.

Sådan vælger du dit gavlvindue

Når du skal vælge dine gavlvinduer, er det en god ide at overveje hvilken stil, du går efter, samt hvor meget plads du har på selve gavlen. Skal du eksempelvis bruge store vinduespartier eller blot et enkelt, mindre vindue? 

På samme måde kan du spørge dig selv, om du foretrækker trekantede eller firkantede vinduer. Nogle gange kan du endda kombinere de to, hvor det firkantede er i midten og derfra omringet af skrå og trekantede vinduer. Det er helt op til dig, hvad du foretrækker til lige præcis din bolig.

Udover størrelse og form kan du også overveje, om du skal bruge fastkarmsvinduer, som ikke kan åbnes, eller vinduer der skal bruges til primær udluftning. Også her kan du med fordel se på, om de to typer skal kombineres. Du har måske brug for, at du kan åbne vinduet i midten men derimod ikke de omkringliggende vinduer. Igen afhænger valget af dig og dine boligønsker og - behov.

Besøg vores showrooms, og bliv inspireret 

Hos Sparvinduer vil vi gerne hjælpe dig i processen, så du kommer hjem med det helt rigtige vindue for lige præcis dig og din bolig. Netop derfor har vi opsat 6 showrooms over hele landet, så du har mulighed for at se gavlvinduerne i virkeligheden.

Du kan i vores showrooms få inspiration til, hvilken model og type du skal vælge, eller du kan blive bekræftet i det valg, som du muligvis allerede har truffet hjemmefra. Om ikke andet er vores udstillinger et besøg værd.

Er det ikke gavlvinduer, du søger?

Er det ikke helt gavlvinduer, du leder efter? Eller har du også brug for andre typer og modeller til dit renoveringsprojekt? Vi har hos Sparvinduer et bredt udvalg af vinduer, så du kan får lige den model og det design, som du går og drømmer om. Vi har blandt andet:

●       Topstyrede vinduer

●       Fastkarmsvinduer

●       Sidehængte vinduer

●       Bondehusvinduer

●       Palævinduer

●       Vinduer med sprosser

●       Dannebrogsvinduer

●       Udestueelementer

●       Frederiksbergvinduer

●       Ovenlysvinduer

Er du i tvivl om, hvad der passer bedst ind hjemme hos dig? Du er altid velkommen til at kontakte os, ligesom du i vores skønne showrooms kan se de mange modeller i virkeligheden.

Opmåling og montering af gavlvinduer

Når du har fundet de helt rette vinduer til din bolig, skal du blot opmåle, bestille og efterfølgende montere. Hos Sparvinduer tilbyder vi både guides til gør-det-selv-heltene samt vejledning og hjælp til dig, der føler sig mere tryg med professionel opmåling og montage.

Læs med her, og bliv klogere på, hvordan du måler op til samt monterer dine nye gavlvinduer.

Sådan måler du op til dine gavlvinduer

Har du mod på at måle op til nye gavlvinduer selv? Det kan du sagtens. Vi har udarbejdet en step-by-step-guide til, hvordan du måler op til både døre og vinduer, som du nemt kan følge hjemme fra din egen bolig. Alt du skal bruge er:

●       Papir

●       Skriveredskaber

●       Målebånd

Du skal altså blot have fat i hverdagsredskaber, som du muligvis allerede har liggende derhjemme.

Herfra er det blot et spørgsmål om at finde enten karm- eller hulmål. Er du i tvivl om proceduren, kan du finde hjælp i vores guide, ligesom du altid er velkomment il at bestille professionel opmåling gennem vores samarbejdspartner NSF Byggeentreprise.

Sådan monterer du dine gavlvinduer

Når du står med dine nye gavlvinduer, skal de blot monteres, og så har du faktisk et helt nyt hjem. Du kan, ligesom med opmålingen, bestille professionel montage gennem NSF Byggeentreprise, der altid leverer professionelt og sikkert arbejde.

Har du mod på at montere dine nye vinduer selv, kan du dog også sagtens det. Vi har hos Sparvinduer udarbejdet en række videoguides, som viser præcist, hvad du skal gøre. Så det handler bare om at komme i gang, når det passer ind i forhold til dit renoveringsprojekt.

Få råd til forandring hos Sparvinduer

Hos Sparvinduer tilbyder vi vinduer og døre i høj kvalitet til gode priser, så du har råd til forandring, når du har brug for det. Hertil tilbyder vi en vifte af gør-det-selv-tips, så du kan stå for dine egne projekter, hvis det er det, du ønsker.

Vores ønske er, at du kommer sikkert i mål med lige netop dine drømme, og derfor står vi altid klar med vejledning og rådgivning. Over 200.000 kunder har handlet hos os, hvilket betyder, at vi ved præcist, hvad vi laver. Du er altså i sikre hænder hos Sparvinduer.

Har du spørgsmål til vores elementer eller andre aspekter af renoveringsprocessen? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Træ/alu-vinduer

Ønsker du et mere moderne udtryk, kan du med fordel overveje vinduer og døre i træ/alu. Mange vælger dette materiale af den simple årsag, at disse kræver mindre vedligeholdelse end vinduer og døre i træ. Den udvendige aluprofil beskytter vinduet for vind og vejr, og du slipper for at male træ/alu vinduerne udvendigt. Samtidig får du det charmerende naturlige udseende indenfor.

Minimal vedligeholdelse
Praktisk udenfor, naturligt indenfor
 Moderne look

PVC-vinduer

Hvis du er på udkig efter nye vinduer og døre, som er fuldstændig vedligeholdelsesfrie, bør du overveje at købe vinduer og døre i PVC eller plast. PVC vinduer er modstandsdygtige over for al slags vind og vejr. Det eneste du skal gøre, er at vaske rammen og karmen engang i mellem, samt sørge for at bevægelige dele er smurt. Så bliver det næsten ikke nemmere.

  Minimal vedligeholdelse
  Modstandsdygtige vinduer og døre
  Lang levetid

Få råd til forandring

Support


Du får selvfølgelig hjælp både før, under og efter dit køb.
Telefon, Email eller chat.

Kontakt os her →

 

Showroom


Besøg os og bliv inspireret i et af vores landsdækkende showrooms.

Find showroom her →

 

Gratis rådgivning


Nogle kan selv, mens andre gerne vil have hjælp, det kræver gode rådgivere og det har vi.


Book er møde her →