Få inspiration til forandring

Vi inspirerer dig på rejsen til at opfylde dine drømme og idéer. Vidste du at man kan skifte vinduer og døre hele året rundt?

Skift dine vinduer og døre ud - uanset årstid

I den køligere sæson sættes renoveringsprojekterne for mange på pause, men faktisk kan du nemt udskifte dine gamle døre og vinduer med nye - også i efteråret og i vintersæsonen.

Lad dig inspirere til forandring i dit hjem og se hvordan du let kan optimere energien og holde på varmen over vinterhalvåret.

Her kan du eksempelvis se hvordan Camilla har opdateret sit kolonihavehus med nye elementer. De gamle, slidte døre og vinduer er blevet skiftet ud med nye, så det lille hus kan komme trygt og sikkert igennem vinteren. Når det bliver koldt udenfor, er det dejligt at nyde en kop varm kaffe. Med energirigtige vinduer og døre kan du nemt holde varmen.

De sprossede vinduer skaber en ekstra hyggelig stemning, især når sneen ligger sig på sprosserne. Vi bruger energisprosser, det betyder, at de ikke bryder glasset, og vinduerne har derfor samme gode isoleringsevne som vinduer uden sprosser.

Har du brug for hjælp?

Hos Sparvinduer er vi altid klar med hjælp eller rådgivning til dit vinduesprojekt. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

Tlf.: 70 20 18 87 / Mail: sparvinduer@sparvinduer.dk